Akciós termékek
Üdvözöljük az Egészséges Termékek Webáruházában!

Kedves vásárlónk és látogatónk.

Egészségesnek sok szempontból lehet nevezni vagy minősíteni egy terméket, nem foglalunk konkrétan állást ez ügyben. Törekszünk az egészségesnek mondható termékkört kínálni, leginkább hazai termékekkel. Kiváló minőséget képviselő külföldi gyártók termékeit is szerepeltetjük weboldalunkon. 

Ha körbe néz oldalunkon, az élet számos területéhez, a mindennapok beszerzéseinek megkönnyítéshez, az egészségesebb életmódhoz, vásárolhat meg egy helyen számos terméket.   Termékleírásokban ragaszkodunk  a gyártói hiteles ismertetőkhöz.  Cégünk kizárólag a forgalmazást végzi, minden kedves vásárlónk szabad választása, hogy mely terméket vásárolja meg. Az általunk forgalmazott termékek minőségéért, beltartalmáért a gyártó / előállító cég szavatol.

Fontos tudni, hogy az étrend kiegészítők, terápiás, vagy gyógyhatású készítmények fogyasztása nem helyettesítik a változatos étrendet, illetve végtelenül fontos a rendszeres testmozgás. 

Kifejezetten ajánljuk, hogy a  Blnce hazai előállítású étrend kiegészítők között is tájékozódjon weboldalunkon. 

Az egészséges témakör mellett szerepeltetünk olyan termékeket is, amelyeket  környezetbarát fogalommal lehet jellemezni.  

Bolti, kiskereskedelmi szolgáltatást nem végzünk. Árucikkeinket kizárólag postai csomagküldéssel, elsősorban utánvéttel értékesítjük.

Termékeinket általában a megrendelést követő 3-5 munkanapos határidővel vállaljuk kiszállítani a MPL együttműködésével. 

Minőségi Kistermelői Terméket szívesen felveszünk a kínálatunkba. 

 

Webáruházunk az idei évben december 20.-ig vállal rendeléseket kiszállítani. Ezt követően 2019. január 7.-étől állunk kedves vásárlóink részére rendelkezésre. A két időpont között munkatársaink a jól megérdemelt pihenő időt töltik.

 

 

Egészséges termékek webáruháza, Szakáruház

Copyright © 2016. Egészséges termékek webáruháza. - Minden jog fenntartva.