Általános Szerződési Feltételek

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem utal. A webshop működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Szállítási információk

Rendelési információk webáruházunkkal kapcsolatban:
 

Áruházunkban rendelés felvétel kizárólag az Internetes felületen történik: a termékek kosárba helyezésével, vevő és szállítási adatok kitöltésével, majd a rendelés elküldésével. Az áru áfás árán felül rendszerünk minden esetben szállítási költséget számol, amelyet a rendszerünk autómatikusan kalkulál az alábbi táblázat szerint, a csomag súlyától függően. Minden vásárló áfás számlát kap, amely a postai feladó vény műanyag tasakjában található a csomagra ragasztva.

 

 

Megrendelése elküldését követően rendszerünk rövid időn belül automata visszaigazolást küld Önnek a megadott e-mail címre, a rendszerbe történő felvételét igazolva, hogy rendelése megérkezett hozzánk. A következő lépésként Ön a postafutárral megkapja az árút a rendelés feladását követő 2-4 munkanapon belül 

 
Amennyiben a rendelés körül tisztázandó kérdés merül fel,  munkatársunk e-mailben és / vagy telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot. 


A webáruházban feltüntetett árak magyar forintban és áfával értendőek.
Az áruházban közzétett egyes termék képek jelentősen eltérhetnek  a tényleges áru megjelenésétől. 
A szolgáltató törekszik a rendelést követő harmadik munkapon az áru kiszállítására, de a vállalási általános határidő 5 azaz öt munkanap.


Webáruházunkban a minimum vásárlási összeg 1500 Ft. Ebbe bele értendő az áfás ár és a szálítási költség is.

Szállítás menete

A szállítás futárszolgálat segítségével történik. A megrendelt termékek súlya, térfogata valamint a megrendelés összértéke befolyásolhatja a kiszállítás díját  elsősorban a 40 kg feletti rendelése esetén fordulhat elő. 
 
Felhívjuk kedves ügyfeleink és vásárlóink figyelmét, hogy a megrendelt áru mennyiségétől és tömegétől függően, főleg raklapon történő szállítás esetén, a futárszolgálat megigénylése egy, maximum két napot igénybe vehet, ennyivel hosszabb lehet a szállítási idő a kiscsomagos feladásokhoz képest.  Nagyobb értékű megrendelés esetén minden esetben felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot és egyes esetekben kérhetjük a számla előre történő kiegyenlítését.
 
A kiszállítás hétfőtől péntekig futár szolgálatok munkaidejében  történhet. Kiszállítás esetén a futárnak történő készpénz fizetéskor az ár tartalmazza a csomagolási, kiszállítási és az utánvétel díját. A rendelés visszaigazolásától számított 3-4 munkanapon belül vállaljuk a termékek kiszállítását, a várhatóan a 3 napnál hosszabb szállítási határidő esetében kollégánk felkeresik Önt e-mailban és telefonon.
A vevő biztosítja kiszállított termék átvételét az előzetesen egyeztetett időpontban és a kiszállított termék átvételét a számlán vagy a fuvarlevélen vagy a futár bizonylatán aláírásával igazolja.

Fontos tudnivaló, hogy a házhoz szállítás azt jelenti, hogy a kézbesítő cég vagy kollégánk a megrendelt terméket a megadott címre szállítja, és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának.

A csomagban a termékek áfás számláját minden esetben mellékeljük.


Fizetési módok

- Utánvétes fizetés: Az áru átvételekor készpénzben a futárszolgálattal történő kiszállítás esetén.
 
- Átutalásos számla kiállításával tudjuk utalásos fizetési igényüket teljesíteni. Ezt az igényüket a TELEFONON kérjük jelezni ügyfélszolgálati munkatársunknál!  Amennyiben minden temék rendelkezésre áll, átutalásos számlát küldünk e mailban amin a szállítási ktg is szerepel. Amint megérkezik számlánkra, az utalt összeg, kiszállítjuk a rendelt terméket. A kiszállításra kerülő csomagba a kinyomtatott számlát beletesszük.
 

A vásárlástól való elállás joga részletesen az szerződési feltételekben foglaltak szerint


További a megrendelésre vásárlásra vonatkozó információ:

 

A gyártó és forgalmazó kizárólag bontatlan, kifogástalan állapotú, minőségi terméket bocsát ki. A forgalmazó minden esetben  minőség megőrzési időn belül lévő terméket küld csomagküldő szolgálattal. A termékek rendeltetésszerű és szakszerű felhasználása mellett semmilyen káros mellékhatás nem ismert. A gyártó és forgalmazó cégek semmilyen felelősséget nem vállalnak a szabálytalan, szakszerűtlen, tárolásból, felhasználásból eredő esetleges károkért. A javasolt felhasználási javaslatokat, dózisokat minden esetben tartsa be.

 

A forgalomba hozott termékeink minden szakhatósági feltételnek megfelelnek, ugyanakkor  a termékek minőségéért a gyártó előállító cég, vállakozás, őstermelő szavatol. Cégünk kizárólag a forgalmazást végzi a legnagyobb gondossággal. 

 

Cégünk kizárólag kiskereskedelmi forgalmazást végez, és semmilyen felelősséget nem vállal a forgalmazott termékek felhasználására, fogyasztására - elvárt vagy észlelt hatására vonatkozóan.

Kizárólag Magyarországon engedélyezett  termékeket forgalmazunk, saját előállítást vagy importálást nem végzünk.


Jelen Ászf  hatálya Szolgáltató weblapján  egeszsegestermekek.hu és aldomainjein történő jogviszonyokra terjed ki. Jelen Ászf folyamatosan elérhető a következő weboldalról: egeszsegestermekek.hu vásárlási feltételek.

A Harkály Üzletház Bt 1993 óta dolgozik a magyar piacon várlói megelégedésére. Jó hirünket továbbra is meg kívánjuk őrizni, ennek érdekében minden megteszünk, ami emberileg, gazdaságilag, szakmailag megtehető.  
 

1. SZOLGÁLTATÓ ADATAI: 

 

A szolgáltató neve: Harkály Üzletház Bt.
A szolgáltató székhelye: 6032 Nyárlőrinc Állami Gazdaság utca 3. sz.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: harkalybt@gmail.com

Adószáma: 20475486-2-03

 

e-mail: egeszsegestermekekboltja@gmail.com

adószám: 20475486-2-03

bankszámlaszám:11732002-20419912

Cégjegyzékszám: 0306103481

Telefonszáma: +36 76-343 008

A szerződés nyelve: magyar

1/a  A webáruházban feltüntetett árak magyar forintban és áfával értendőek.

1/b  Az áruházban közzétett egyes termék képek jelentősen eltérhetnek  a tényleges áru megjelenésétől. 
1/c  A szolgáltató törekszik a rendelést követő harmadik munkapon az áru kiszállítására, de a vállalási általános határidő: öt munkanap.


1/d  A szolgáltató fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelés visszautasítására, különös tekintettel abban az esetben, ha az adott áru, a rendelés pillanatában saját készletéből éppen kifogyott,                   illetve az kérdéses áru  rendelést követő 10 napon belül sem szerezhető be.


2. ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK:
 

2.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. (Elker. tv.) törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

2.2. A jelen Szabályzat 2014. február hó 15. napjától hatályos és visszavonásig hatályban marad. A Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani a Szabályzatot. A módosításokat a Szolgáltató azok hatályba lépése előtt 11 (tizenegy) nappal a weboldalakon közzéteszi. Felhasználók a weboldalak használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a weboldalak használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.

2.3. Felhasználó, amennyiben belép a Szolgáltató által üzemeltetett webshop weboldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa – akkor is, ha nem regisztrált felhasználója a webshopnak, a Szabályzatban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a webshop tartalmának megtekintésére.

2.4. Szolgáltató fenntart magának minden jogot a webshop weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a webshopon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.
 

3. MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE


3.1. A megjelenített termékek online rendelhetők meg. A termékek mellett feltüntetett árak nem véglegesek, a változtatás jogát fenntartjuk. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők, tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

3.2. Kétféle lehetőség van termékeink megvásárlására. Az egyik, amikor raktáron van az áru, tehát a Vevő azonnal meg tudja vásárolni, és Szolgáltató 3-5 munkanapon belül ki tudja szállítani. A másik, amikor a terméket forgalmazzuk, azonban épp nincs raktáron, ezért meg kell rendelnünk. Amennyiben a Vevő egy ilyen terméket választ ki, és szándékát fejezi ki annak megrendelésére, illetve megvásárlására, akkor telefonon egyeztetünk a Vásárlóval, hogy mikor rendeljük be az adott terméket, és a beérkezése ill. továbbszállítása a Vevő felé mennyi időt vesz igénybe. Természetesen ez a procedúra hosszabb időt, akár 1-2 hetet is igénybe vehet.  

3.3. A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. Nem vállalunk felelősséget a webshopban megjelenő kép és a termék tényleges kinézete miatti különbözőség miatt.

3.4. Amennyiben hibás ár került valamely termékünk mellé, - hiába próbáltunk a lehető leggondosabban eljárni - , és a tévedés teljesen nyilvánvaló; tehát az ár a termék normális árától jelentősen eltér, illetve rendszerhiba miatt 0,- vagy 1,- Ft-os ár került a termék mellé, akkor a Szolgáltató nem kötelezhető arra, hogy a terméket a hibás áron szállítsa ki, hanem természetesen kiszállítjuk a helyes áron, vagy pedig a vevő elállhat a vásárlástól.  

3.5. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akcióról és annak pontos időtartamáról.

3.6. weboldalon  szerepeltetett termékek az általános ismérvek alapján minősülhetnek egyrészt az egészségesebb életmód használati és fogyasztási, étrendkiegészitő         termékeivé, másrészt a szerkesztő saját személyes tapasztalásain és véleményén alapul.

3.7. A weboldalon található információk nem minősülnek gyógyító, vagy orvosi ajánlásoknak, orvosi kezelést helyettesítő felhívásnak javallatnak. 

3.8 Cégünk kizárólag kiskereskedelmi forgalmazást végzi eredeti bontatlan gyári vagy készítői csomagolású termékeknek. Semmilyen felelősséget nem vállal a forgalmazott/értékesített     termékek felhasználására, fogyasztására - elvárt - vélt vagy észlelt hatására vonatkozóan.

 

4. RENDELÉS MENETE

 

4.1. Felhasználó a regisztrációját követően bejelentkezik a webshopba.

4.2. Felhasználó a megvásárolni kívánt terméket kiválasztja, ha 1 db-ot szeretne kosárba dobja, ha többet, a darabszámot a termék részleteiben tudja beállítani.

4.3. Felhasználó kosárba helyezi a kiválasztott termékeket. Felhasználó bármikor megtekintheti a kosár tartalmát a fenti, kosarat tartalmazó sorra kattintva.

4.4. Amennyiben Felhasználó további terméket szeretne kosárba helyezni, kiválasztja a „vissza a találati listához” vagy a „vásárlás folytatása” gombot. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrzi a megvásárolni kívánt termék/termékek darabszámát. A „törlés” ikonra kattintva törölheti a kosár tartalmát tételenként. A mennyiség véglegesítését követően automatikusan frissül a kosár tartalma, melyről visszajelzés is érkezik.

4.5. Ezután Felhasználó a „Tovább a pénztárhoz” gombra kattint.

4.6. Felhasználó bejelentkezik, amennyiben már regisztrált vásárló, vagy regisztrálhat, illetve regisztráció nélküli vásárlást is választhat a szükséges adatok megadásával.

4.7. Felhasználó a rendelés elküldéséhez megadja a számlázási, szállítási címet, majd a szállítási/fizetési módot, melynek típusai a következők:

4.7.1. Fizetési módok:

4.7.1.1. Utánvétel: Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.

4.7.1.2. Átutalás: Ebben az esetben Felhasználó előre fizeti ki a megrendelés ellenértékét. Számlaszámra történő utalással a megrendelés visszaigazolását követően megküldött proformaszámla alapján. Az eredeti, hitelesített számlát az áruval együtt küldjük ki a Vevő/Felhasználó részére. Bankszámla számunk: 11732002-20419912 Ezt az opciót kérjük külön a megjegyzés rovatban feltüntetni ugyanis rendszerünket az utánvétes megrendelés felvételéhez állítottuk be.
)
4.7.1.3. Személyes átvétel NINCS.

Általános szállítási tájékoztató, amely tételek a vásárolt termék terjedelmétől/ térfogatától függően változhat, Erről a tényről cégünk a megrendelést követően 1-2 munkanapon belül tájékoztatja megrendelőt de mindenképpen még a csomag feladása előtt:

Webáruházunkban a minimum vásárlási összeg 1500 Ft. Ebbe bele értendő az áfás ár és a szálítási költség is.

 

Szállítási árak (bruttó magyar forintban értendőek Magyarország területén belül):

 

1 kg: 1390, Ft

4 kg: 1490, Ft

5 kg: 1590, Ft

10 kg: 1790, Ft

15 kg: 1990, Ft

20 kg: 2290, Ft

25 kg: 2590, Ft

30 kg: 2790, Ft

35 kg: 3890, Ft

40 kg: 4390, Ft

50 kg: 4690, Ft

60 kg: 5090, Ft

70 kg: 5790, Ft

80 kg: 6490, Ft

90 kg: 6890, Ft

100 kg: 7390, Ft

200 kg: 8590, Ft

300 kg: 9990, Ft

400 kg: 13500, Ft

500 kg: 13900, Ft

950 kg: 13900, FtA fenti árszabás a standard dobozos és raklapos áru szállítására vonatkozik.

Europai Únios jogszabály miatt az egyedi 40 kg-ot meghaladó árut raklapon kell feladnunk. Amennyiben lehetséges és vagy praktikusabb, természetesen több 40 kg ot meg nem haladó csomagot állítunk össze.

  

Maximum 950 kg-os raklapot tudunk feladni.A szolgáltató fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelés visszautasítására, különös tekintettel abban az esetben, ha az adott áru, a rendelés pillanatában saját készletéből éppen kifogyott, illetve az kérdéses áru  rendelést követő 10 napon belül sem szerezhető be vagy bármilyen külső ok miatt a termék ára jelentősen megemelkedik.


4.8. Amennyiben a webshopban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása ut

Copyright © 2016. Egészséges termékek webáruháza. - Minden jog fenntartva.