Házhozszállítás

Rendelési információk webáruházunkkal kapcsolatban:

 

Áruházunkban rendelés felvétel kizárólag az Internetes felületen történik: a termékek kosárba helyezésével, vevő és szállítási adatok kitöltésével, majd a rendelés elküldésével. Az áru áfás árán felül rendszerünk minden esetben szállítási költséget számol, amelyet a rendszerünk autómatikusan kalkulál az alábbi táblázat szerint, a csomag súlyától függően.

 

Ön a megrendelés menetét bármikor megszakíthatja vagy a rendelését módosíthatja az ellüldés gomb megnyomása előtt.

 

A kiválasztott és  megrendelt termékeinket szerződött futárunk ( postafutár) szállítja a megadott címre.

Webáruházunkban online rendeléskor csak utánvéttel lehet vásárolni. Nyárlőrinci telephelyünkön árukiszolgálást / bolti értékésítést nem végzünk.  

Minden vásárló áfás számlát kap, amely a postai feladó vény műanyag tasakjában található a csomagra ragasztva.

 

(részletes tájékoztatásért:lásdÁltalános Szerződési Feltételek)

 

Megrendelése elküldését követően rendszerünk rövid időn belül automata visszaigazolást küld Önnek a megadott e-mail címre, a rendszerbe történő felvételét igazolva, hogy rendelése megérkezett hozzánk.

Ezt követő két munkanapon belül munkatársunk e-mailben és / vagy telefonon jelzi,  ha és amennyiben a  rendelés körül tisztázandó kérdés merül fel.


A webáruházban feltüntetett árak magyar forintban és áfával értendőek.
Az áruházban közzétett egyes termék képek jelentősen eltérhetnek  a tényleges áru megjelenésétől. 
A szolgáltató törekszik a rendelést követő harmadik munkapon az áru kiszállítására, de a vállalási általános határidő 5 azaz öt munkanap.


Webáruházunkban a minimum vásárlási összeg 1500 Ft. Ebbe bele értendő az áfás ár és a szálítási költség is.

Szállítás menete

A szállítás futárszolgálat segítségével történik.  
 
A kiszállítás hétfőtől péntekig futár szolgálatok munkaidejében  történhet. Kiszállítás esetén a futárnak történő készpénz fizetéskor az ár tartalmazza a csomagolási, kiszállítási és az utánvétel díját. A rendelés visszaigazolásától számított 3-5 munkanapon belül vállaljuk a termékek kiszállítását, a várhatóan a 5 napnál hosszabb szállítási határidő esetében kollégánk felkeresik Önt e-mailban és telefonon.
A vevő biztosítja kiszállított termék átvételét az előzetesen egyeztetett időpontban és a kiszállított termék átvételét a számlán vagy a fuvarlevélen vagy a futár bizonylatán aláírásával igazolja.

Fontos tudnivaló, hogy a házhoz szállítás azt jelenti, hogy a kézbesítő cég vagy kollégánk a megrendelt terméket a megadott címre szállítja, és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának.

A csomagban a termékek áfás számláját minden esetben mellékeljük.


Fizetési módok

- Utánvétes fizetés: Az áru átvételekor a futárszolgálattal történő kiszállítás esetén.
 
- Átutalásos számla kiállításával tudjuk utalásos fizetési igényüket teljesíteni. Ezt az igényüket a szövegdobozban külön írásban kérjük jelezni. Amennyiben minden termék rendelkezésre áll, átutalásos számlát küldünk e mailban amin a szállítási ktg is szerepel. Amint az utalás megérkezik számlánkra, kiszállítjuk a megrendelt terméket. A kiszállításra kerülő csomagba a kinyomtatott számlát beletesszük.
 

A vásárlástól való elállás joga részletesen az szerződési feltételekben foglaltak szerint


További a megrendelésre vásárlásra vonatkozó információ:

 

A gyártó és forgalmazó kizárólag bontatlan, kifogástalan állapotú, minőségi terméket bocsát ki. A forgalmazó minden esetben  minőség megőrzési időn belül lévő terméket küld csomagküldő szolgálattal. A termékek rendeltetésszerű és szakszerű felhasználása mellett semmilyen káros mellékhatás nem ismert. A gyártó és forgalmazó cégek semmilyen felelősséget nem vállalnak a szabálytalan, szakszerűtlen, tárolásból, szállításból vagy felhasználásból eredő esetleges károkért. Az áru jellege alapján felmerülő javasolt felhasználási javaslatokat, dózisokat minden esetben tartsa be.

 

A forgalomba hozott termékeink minden szakhatósági feltételnek megfelelnek, ugyanakkor  a termékek minőségéért a gyártó / előállító cég, vállakozás, őstermelő szavatol.

 

Cégünk kizárólag a forgalmazást végzi a legnagyobb gondossággal.

 

Szállítási árak (bruttó magyar forintban értendőek Magyarország területén belül):  

1 kg: 1490, Ft

4 kg: 1590, Ft

5 kg: 1690, Ft

10 kg: 1890, Ft

15 kg: 2090, Ft

20 kg: 2490, Ft

25 kg: 2790, Ft

30 kg: 2990, Ft

35 kg: 4190, Ft

40 kg: 4690, Ft

50 kg: 4990, Ft

60 kg: 5390, Ft

70 kg: 6190, Ft

80 kg: 6890, Ft

90 kg: 7290, Ft

100 kg: 7790, Ft

200 kg: 9090, Ft

300 kg: 10590, Ft

400 kg: 14290, Ft

500 kg: 14990, Ft

950 kg: 14990, Ft

1200 kg: 21990, Ft

Rendszerünk 1200 kg felett is kalkulál szállítási költséggel, de az csupán tájékoztató jellegű, 1200 kg felett egyedi megállapodás szükséges!

 

A fenti árszabás a standard dobozos és raklapos áru szállítására vonatkozik.

Europai Únios jogszabály miatt az egyedi 40 kg-ot meghaladó árut raklapon kell feladnunk. Több 40 kg alatti csomag feladása visszont lehetséges. 

Maximum 950 kg-os raklapot tudunk feladni.
 

A szolgáltató fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelés visszautasítására, különös tekintettel abban az esetben, ha az adott áru, a rendelés pillanatában saját készletéből éppen kifogyott, illetve az kérdéses áru  rendelést követő 10 napon belül sem szerezhető be vagy bármilyen külső ok miatt a termék ára jelentősen megemelkedik.

Nyárlőrinc, 2016 04 27

 

Garancia és bizalom:  Cégünk Harkály üzletház Bt.  Ugyananazon a helyen Nyárlőrincen, azonos néven működünk, visszartérő és növekvő partneri körrel. Minden szakhatósági engedéllyel rendelkezünk.  Kizárólag eredeti, legális gyári, vagy termelői eredetű, bontatlan, érvényes forgalomba hozatali engedéllyel és szavatossággal rendelkező termékeket forgalmazunk. Arra törekszünk hogy a választékunkban a magyar gyártású termékek minél magasabb százalékban szerepeljenek.

 

A Nyárlőrinci telephelyünkön áru kiadás nincs. Kizárólag futárral történő kiszállítást vállalunk.

Copyright © 2016. Egészséges termékek webáruháza. - Minden jog fenntartva.