Általános Szerződési Feltételek

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem utal. A webshop működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Szállítási információk

Rendelési információk webáruházunkkal kapcsolatban:
 

Áruházunkban rendelés felvétel kizárólag az Internetes felületen történik: a termékek kosárba helyezésével, vevő és szállítási adatok kitöltésével, majd a rendelés elküldésével. Az áru áfás árán felül rendszerünk minden esetben szállítási költséget számol, amelyet a rendszerünk autómatikusan kalkulál az alábbi táblázat szerint, a csomag súlyától függően. Minden vásárló áfás számlát kap, amely a postai feladó vény műanyag tasakjában található a csomagra ragasztva.

 

 

Megrendelése elküldését követően rendszerünk rövid időn belül automata visszaigazolást küld Önnek a megadott e-mail címre, a rendszerbe történő felvételét igazolva, hogy rendelése megérkezett hozzánk. A következő lépésként Ön a postafutárral megkapja az árút a rendelés feladását követő 2-4 munkanapon belül 

 
Amennyiben a rendelés körül tisztázandó kérdés merül fel,  munkatársunk e-mailben és / vagy telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot. 


A webáruházban feltüntetett árak magyar forintban és áfával értendőek.
Az áruházban közzétett egyes termék képek jelentősen eltérhetnek  a tényleges áru megjelenésétől. 
A szolgáltató törekszik a rendelést követő harmadik munkapon az áru kiszállítására, de a vállalási általános határidő 5 azaz öt munkanap.


Webáruházunkban a minimum vásárlási összeg 1500 Ft. Ebbe bele értendő az áfás ár és a szálítási költség is.

Szállítás menete

A szállítás futárszolgálat segítségével történik. A megrendelt termékek súlya, térfogata valamint a megrendelés összértéke befolyásolhatja a kiszállítás díját  elsősorban a 40 kg feletti rendelése esetén fordulhat elő. 
 
Felhívjuk kedves ügyfeleink és vásárlóink figyelmét, hogy a megrendelt áru mennyiségétől és tömegétől függően, főleg raklapon történő szállítás esetén, a futárszolgálat megigénylése egy, maximum két napot igénybe vehet, ennyivel hosszabb lehet a szállítási idő a kiscsomagos feladásokhoz képest.  Nagyobb értékű megrendelés esetén minden esetben felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot és egyes esetekben kérhetjük a számla előre történő kiegyenlítését.
 
A kiszállítás hétfőtől péntekig futár szolgálatok munkaidejében  történhet. Kiszállítás esetén a futárnak történő készpénz fizetéskor az ár tartalmazza a csomagolási, kiszállítási és az utánvétel díját. A rendelés visszaigazolásától számított 3-4 munkanapon belül vállaljuk a termékek kiszállítását, a várhatóan a 3 napnál hosszabb szállítási határidő esetében kollégánk felkeresik Önt e-mailban és telefonon.
A vevő biztosítja kiszállított termék átvételét az előzetesen egyeztetett időpontban és a kiszállított termék átvételét a számlán vagy a fuvarlevélen vagy a futár bizonylatán aláírásával igazolja.

Fontos tudnivaló, hogy a házhoz szállítás azt jelenti, hogy a kézbesítő cég vagy kollégánk a megrendelt terméket a megadott címre szállítja, és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának.

A csomagban a termékek áfás számláját minden esetben mellékeljük.


Fizetési módok

- Utánvétes fizetés: Az áru átvételekor készpénzben a futárszolgálattal történő kiszállítás esetén.
 
- Átutalásos számla kiállításával tudjuk utalásos fizetési igényüket teljesíteni. Ezt az igényüket a TELEFONON kérjük jelezni ügyfélszolgálati munkatársunknál!  Amennyiben minden temék rendelkezésre áll, átutalásos számlát küldünk e mailban amin a szállítási ktg is szerepel. Amint megérkezik számlánkra, az utalt összeg, kiszállítjuk a rendelt terméket. A kiszállításra kerülő csomagba a kinyomtatott számlát beletesszük.
 

A vásárlástól való elállás joga részletesen az szerződési feltételekben foglaltak szerint


További a megrendelésre vásárlásra vonatkozó információ:

 

A gyártó és forgalmazó kizárólag bontatlan, kifogástalan állapotú, minőségi terméket bocsát ki. A forgalmazó minden esetben  minőség megőrzési időn belül lévő terméket küld csomagküldő szolgálattal. A termékek rendeltetésszerű és szakszerű felhasználása mellett semmilyen káros mellékhatás nem ismert. A gyártó és forgalmazó cégek semmilyen felelősséget nem vállalnak a szabálytalan, szakszerűtlen, tárolásból, felhasználásból eredő esetleges károkért. A javasolt felhasználási javaslatokat, dózisokat minden esetben tartsa be.

A forgalomba hozott termékeink minden szakhatósági feltételnek megfelelnek, ugyanakkor  a termékek minőségéért a gyártó előállító cég, vállakozás, őstermelő szavatol. Cégünk kizárólag a forgalmazást végzi a legnagyobb gondossággal.

 


Jelen Ászf  hatálya Szolgáltató weblapján  egeszsegestermekek.hu és aldomainjein történő jogviszonyokra terjed ki. Jelen Ászf folyamatosan elérhető a következő weboldalról: egeszsegestermekek.hu vásárlási feltételek.

A Harkály Üzletház Bt 1993 óta dolgozik a magyar piacon várlói megelégedésére. Jó hirünket továbbra is meg kívánjuk őrizni, ennek érdekében minden megteszünk, ami emberileg, gazdaságilag, szakmailag megtehető.  
 

1. SZOLGÁLTATÓ ADATAI: 

 

A szolgáltató neve: Harkály Üzletház Bt.
A szolgáltató székhelye: 6032 Nyárlőrinc Állami Gazdaság utca 3. sz.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: harkalybt@gmail.com

Adószáma: 20475486-2-03

 

e-mail: egeszsegestermekekboltja@gmail.com

adószám: 20475486-2-03

bankszámlaszám:11732002-20419912

Cégjegyzékszám: 0306103481

Telefonszáma: +36 76-343 008

A szerződés nyelve: magyar

1/a  A webáruházban feltüntetett árak magyar forintban és áfával értendőek.

1/b  Az áruházban közzétett egyes termék képek jelentősen eltérhetnek  a tényleges áru megjelenésétől. 
1/c  A szolgáltató törekszik a rendelést követő harmadik munkapon az áru kiszállítására, de a vállalási általános határidő: öt munkanap.


1/d  A szolgáltató fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelés visszautasítására, különös tekintettel abban az esetben, ha az adott áru, a rendelés pillanatában saját készletéből éppen kifogyott,                   illetve az kérdéses áru  rendelést követő 10 napon belül sem szerezhető be.


2. ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK:
 

2.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. (Elker. tv.) törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

2.2. A jelen Szabályzat 2014. február hó 15. napjától hatályos és visszavonásig hatályban marad. A Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani a Szabályzatot. A módosításokat a Szolgáltató azok hatályba lépése előtt 11 (tizenegy) nappal a weboldalakon közzéteszi. Felhasználók a weboldalak használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a weboldalak használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.

2.3. Felhasználó, amennyiben belép a Szolgáltató által üzemeltetett webshop weboldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa – akkor is, ha nem regisztrált felhasználója a webshopnak, a Szabályzatban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a webshop tartalmának megtekintésére.

2.4. Szolgáltató fenntart magának minden jogot a webshop weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a webshopon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.
 

3. MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE


3.1. A megjelenített termékek online rendelhetők meg. A termékek mellett feltüntetett árak nem véglegesek, a változtatás jogát fenntartjuk. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők, tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

3.2. Kétféle lehetőség van termékeink megvásárlására. Az egyik, amikor raktáron van az áru, tehát a Vevő azonnal meg tudja vásárolni, és Szolgáltató 3-5 munkanapon belül ki tudja szállítani. A másik, amikor a terméket forgalmazzuk, azonban épp nincs raktáron, ezért meg kell rendelnünk. Amennyiben a Vevő egy ilyen terméket választ ki, és szándékát fejezi ki annak megrendelésére, illetve megvásárlására, akkor telefonon egyeztetünk a Vásárlóval, hogy mikor rendeljük be az adott terméket, és a beérkezése ill. továbbszállítása a Vevő felé mennyi időt vesz igénybe. Természetesen ez a procedúra hosszabb időt, akár 1-2 hetet is igénybe vehet.  

3.3. A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. Nem vállalunk felelősséget a webshopban megjelenő kép és a termék tényleges kinézete miatti különbözőség miatt.

3.4. Amennyiben hibás ár került valamely termékünk mellé, - hiába próbáltunk a lehető leggondosabban eljárni - , és a tévedés teljesen nyilvánvaló; tehát az ár a termék normális árától jelentősen eltér, illetve rendszerhiba miatt 0,- vagy 1,- Ft-os ár került a termék mellé, akkor a Szolgáltató nem kötelezhető arra, hogy a terméket a hibás áron szállítsa ki, hanem természetesen kiszállítjuk a helyes áron, vagy pedig a vevő elállhat a vásárlástól.  

3.5. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akcióról és annak pontos időtartamáról.

 

4. RENDELÉS MENETE

 

4.1. Felhasználó a regisztrációját követően bejelentkezik a webshopba.

4.2. Felhasználó a megvásárolni kívánt terméket kiválasztja, ha 1 db-ot szeretne kosárba dobja, ha többet, a darabszámot a termék részleteiben tudja beállítani.

4.3. Felhasználó kosárba helyezi a kiválasztott termékeket. Felhasználó bármikor megtekintheti a kosár tartalmát a fenti, kosarat tartalmazó sorra kattintva.

4.4. Amennyiben Felhasználó további terméket szeretne kosárba helyezni, kiválasztja a „vissza a találati listához” vagy a „vásárlás folytatása” gombot. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrzi a megvásárolni kívánt termék/termékek darabszámát. A „törlés” ikonra kattintva törölheti a kosár tartalmát tételenként. A mennyiség véglegesítését követően automatikusan frissül a kosár tartalma, melyről visszajelzés is érkezik.

4.5. Ezután Felhasználó a „Tovább a pénztárhoz” gombra kattint.

4.6. Felhasználó bejelentkezik, amennyiben már regisztrált vásárló, vagy regisztrálhat, illetve regisztráció nélküli vásárlást is választhat a szükséges adatok megadásával.

4.7. Felhasználó a rendelés elküldéséhez megadja a számlázási, szállítási címet, majd a szállítási/fizetési módot, melynek típusai a következők:

4.7.1. Fizetési módok:

4.7.1.1. Utánvétel: Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.

4.7.1.2. Átutalás: Ebben az esetben Felhasználó előre fizeti ki a megrendelés ellenértékét. Számlaszámra történő utalással a megrendelés visszaigazolását követően megküldött proformaszámla alapján. Az eredeti, hitelesített számlát az áruval együtt küldjük ki a Vevő/Felhasználó részére. Bankszámla számunk: 11732002-20419912 Ezt az opciót kérjük külön a megjegyzés rovatban feltüntetni ugyanis rendszerünket az utánvétes megrendelés felvételéhez állítottuk be.
)
4.7.1.3. Személyes átvétel NINCS.

Általános szállítási tájékoztató, amely tételek a vásárolt termék terjedelmétől/ térfogatától függően változhat, Erről a tényről cégünk a megrendelést követően 1-2 munkanapon belül tájékoztatja megrendelőt de mindenképpen még a csomag feladása előtt:

Webáruházunkban a minimum vásárlási összeg 1500 Ft. Ebbe bele értendő az áfás ár és a szálítási költség is.

 

Szállítási árak (bruttó magyar forintban értendőek Magyarország területén belül):

 

  

  5  kg-ig: 1100  Ft

10  kg-ig: 1250,  Ft
15  kg-ig: 1350,  Ft
20  kg-ig: 1400,  Ft
25 kg-ig: 1500,  Ft
30 kg-ig: 1600,  Ft
40 kg-ig: 2500,  Ft
60 kg-ig: 3100,  Ft
70 kg-ig: 3500,  Ft
80 kg-ig: 3800,  Ft
90 kg-ig: 4190,  Ft
100 kg-ig: 4500,  Ft
200 kg-ig: 5300,  Ft
400 kg-ig: 7000,  Ft
500 kg-ig: 8000,  Ft
950 kg-ig: 8600,  Ft
1800 kg-ig: 16300  Ft
2700 kg-ig, 22300 Ft
3600 kg-ig: 29000  Ft
4500 kg-ig  36000 Ft

A fenti árszabás a standard dobozos és raklapos áru szállítására vonatkozik.

Europai Únios jogszabály miatt az egyedi 40 kg-ot meghaladó árut raklapon kell feladnunk. Amennyiben lehetséges és vagy praktikusabb, természetesen több 40 kg ot meg nem haladó csomagot állítunk össze.

  

Maximum 950 kg-os raklapot tudunk feladni.A szolgáltató fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelés visszautasítására, különös tekintettel abban az esetben, ha az adott áru, a rendelés pillanatában saját készletéből éppen kifogyott, illetve az kérdéses áru  rendelést követő 10 napon belül sem szerezhető be vagy bármilyen külső ok miatt a termék ára jelentősen megemelkedik.


4.8. Amennyiben a webshopban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

4.9. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és a proformaszámlát is tartalmazó visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Kivételt képez a szokásától eltérő súlyú vagy térfogatú áru megrendelése, ilyenkor személyes egyeztetéssel történik a szállítási ktg megállapítása,így a végszámla összegét illetően, vagy a vevő elállhat a megrendeléstől.   A számlát a csomagon található feladó vény műanyag tasak tartalmazza. Felhasználó köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

4.10. Az adatok megadását követően Felhasználó a ”megrendelés” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével, vagy e-mailben jelezheti felénk egyéb, rendeléssel kapcsolatos kívánságát.

4.11. Adatbeviteli hibák javítása: Felhasználó a megrendelési folyamat lezárása előtt minden esetben vissza tud lépni az előző fázisba, ahol javítani tudja a bevitt adatokat.

4.12. Felhasználó e-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap. Amennyiben e visszaigazolás Felhasználó megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 72 órán belül Felhasználóhoz nem érkezik meg, Felhasználó az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól mentesül. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a Szolgáltatóhoz, illetve az Felhasználóhoz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. Szolgáltató kizárja a visszaigazolási felelősségét, ha a visszaigazolás azért nem érkezik meg időben, mert Felhasználó rossz e-mail címet adott meg regisztrációja során, vagy a fiókjához tartozó tárhely telítettsége miatt nem tud üzenetet fogadni.

Figyelem: egyes termékek mellett a " Rendelhető "  kifejezést szerepeltetjük. Ez azt jelenti, hogy a megrendelés pillanatában nem biztos hogy készleten van.  Beszerzése viszont jó eséllyel mindössze 2-3 nap. Igy kis várakozássak ugyan, de rövidesen teljesíteni tudjuk megrendelését.  

 

5. A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA ÉS TELJESÍTÉS


5.1. A megrendelések feldolgozása nyitvatartási időben történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Szolgáltató ügyfélszolgálata minden esetben elektronikus úton visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését.

5.2. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

5.3. Szolgáltató nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők, leírások a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Szolgáltató fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag Felhasználóval történő egyeztetést követően kerülhet sor!

A szolgáltató fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelés visszautasítására, különös tekintettel abban az esetben, ha az adott áru, a rendelés pillanatában saját készletéből éppen kifogyott, illetve az kérdéses áru  rendelést követő 10 napon belül sem szerezhető be.
 

6. ELÁLLÁS JOGA


Magyarországra történő értékesítés esetén:

6.1. A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szabályozása értelmében Felhasználó a szerződéstől azaz megrendeléstől számított 14 napon belül indokl&

Copyright © 2016. Egészséges termékek webáruháza. - Minden jog fenntartva.