Termék kategóriák
Almalé 2 literes natur

Almalé 2 literes natur

100% almalé 2 literes
Készlet információ: kapható
1 129 Ft

A feltüntetett ár bruttó ár, és tartalmazza az áfát.

-+

Almalé  2  literes csomagolásban csappal 

 összetétel: 100% almalé

VitaBox, 100%-os natúr gyümölcslé. Frissen préselt, egészséges gyümölcsökből készült, hogy Ön és családja mindig a legjobbat fogyaszthassa.

Natur préselt gyümölcslé családoknak, gyerekzsúrra, kerti partira, kávézóba, igazi rajongóknak. 100%-os natúrlé, frissen préselve, hozzáadott víz, cukor, tartósítószer nélkül. Természetesen vitamindús ital a család minden tagjának egészségéért. A hazai gyümölcsök és zöldségek legjava, valódi finom íz praktikus csomagolásban.

Tiszta 100 % os, finom rostos, hozzáadott anyagoktól mentes gyümölcslé  Magyar termék, magyar feldolgozás, környezet tudatos termesztés, 

A natur gyümölcslé semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz! A gyártási folyamat igen rövid, a teljesen érett almát, a szedést követően megmossák, darálják, majd egy modern eljárással préselik. A préselés után kíméletes pasztőrözés következik és máris elkészült az almalé.

Környezet tudatos termesztés jellemzi az almáskertet, ahol a biológiai növényvédelmet is felhasználva, csökkentett növényvédőszer használat mellett terem, az ország egyik leg benapozottabb táján az alma.

Mind a termesztési eljárásnak, mind termőhelynek, illetve a gondos feldolgozásnak köszönhetően, egy igen kiváló és értékes  natur préselt gyümölcslét vásárolhatnak meg. 

Termékcímkék: :VitaBox, 100%-os natúr gyümölcslé. Frissen préselt,egészséges gyümölcsök,100% -os magyar Gyümölcslé,Frissen préselt 100 %- os natur gyümölcslé,alma-céklalé,2,-5 literes natur,rostos gyümölcslé,Alma-Céklalé 2 literes csappal,almalé dobozban,5 literes bag in box,házhozszállítás, webshop, webáruház,gyümölcsléfutár
 

 

 

Copyright © 2016. Egészséges termékek webáruháza. - Minden jog fenntartva.