Alma-Céklalé 5 literes

Alma-Céklalé 5 literes

60% almalé+40%cékla
Készlet információ: kapható
2 894 Ft

A feltüntetett ár bruttó ár, és tartalmazza az áfát.

-+

Alma- Céklalé 5 literes  csappal dobozban   Vegyen magyar / hazai terméket:

60% almalé+ 40% cékla

VitaBox, 100%-os natúr gyümölcslé. Frissen préselt, egészséges gyümölcsökből készült, hogy Ön és családja mindig a legjobbat fogyaszthassa.

Natur préselt gyümölcslé családoknak, gyerekzsúrra, kerti partira, kávézóba, igazi rajongóknak. 100%-os natúrlé, frissen préselve, hozzáadott víz, cukor, tartósítószer nélkül. Természetesen vitamindús ital a család minden tagjának egészségéért. A hazai gyümölcsök és zöldségek legjava, valódi finom íz praktikus csomagolásban.

Tiszta 100 % os, finom rostos, hozzáadott anyagoktól mentes alma-zöldséglé, Magyar termék, magyar feldolgozás, környezet tudatos termesztés, 

A natur gyümölcslé semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz! A gyártási folyamat igen rövid, a teljesen érett almát, a szedést követően megmossák, darálják, majd egy modern eljárással préselik. A préselés után kíméletes pasztőrözés következik és máris elkészült az almalé.

Környezet tudatos termesztés jellemzi az almáskertet, ahol a biológiai növényvédelmet is felhasználva, csökkentett növényvédőszer használat mellett terem, az ország egyik leg benapozottabb táján az alma.

Mind a termesztési eljárásnak, mind termőhelynek, illetve a gondos feldolgozásnak köszönhetően, egy igen kiváló és értékes  natur préselt alma- zöldséglét vásárolhatnak meg. 

Nagyon finom, enyhén savas karakterű, üdítő ízvilágú gyümölcslé -- személy szereint az egyik kedvencem a választékból.( szerk. weboldal tulajdonos)

 

 

Copyright © 2016. Egészséges termékek webáruháza. - Minden jog fenntartva.