Termék kategóriák
HRI Vitalion

HRI Vitalion

Készlet információ: kapható
5 210 Ft

A feltüntetett ár bruttó ár, és tartalmazza az áfát.

-+
  • HRI Vitalion Klubb HRI Vitalion Klubb KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!    MITŐL EGYEDIEK A KÉSZÍTMÉNYEINK? A HRI-SYSTEM EGY TELJESEN EGYEDI ELVET HONOSÍT MEG A..

HRI-vitalion  50 db tabletta

Vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított, gyümölcs- és más növényi összetevő tartalmú étrend-kiegészítő tabletta.

Gondoskodjon érrendszere és csontjai megfelelő működéséről!

A HRI-vitalion tabletta C-vitamin és cink tartalmának köszönhetően kedvező hatással van a normál csonttömeg fenntartására, vitalizálja a szervezetet és elősegíti a napi méregtelenítést!

A C-vitamin tartalom hozzájárul az erek megfelelő működésének fenntartásához, emellett segít a fáradtság és a kifáradás csökkentésében is. A cink és mangán pedig részt vesz a normál csontozat fenntartásában. A HRI-vitalion tabletta segít, hogy több energiája és jobb közérzete legyen!

Hatóanyagok: alma, szőlőlevél, hibiszkusz, csipkebogyó, narancshéj, bodzavirág, A-vitamin, C-vitamin, vas, cink, mangán, réz

Mennyiség: 50 db tabletta

Felhasználási útmutató: felnőtteknek napi 2x1 tabletta étkezés közben, bő folyadékkal. A napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Rendelési lehetőségek: A weboldal bárkit kiszolgál aki a rendelését leadja weboldalunk felületén, azaz kosárba teszi a terméket és végig viszi a rendelési folyamatot. Ezt a módszert annak javasolom aki a termékekkel még csak most ismerkedik.   Kérem regisztráljon amenyiben rendszeres termék fogyasztó kíván lenni. Az alábbi linkre kattintva    Irodánkból egyszeri gyors regiszrációval megrendelhető a termék, ahonnan a továbbiakban is gyorsan rendelhetőek az Önnek megfelelő termék vagy termékek.

 

A Vitalion Klub 2000-ben alakult, immár 17 éve, egy különleges termékcsalád bevezetése és megismertetése céljából. Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú háttérrel rendelkezik, azonban a készítmények kifejlesztése angliai eredetű, amely Terence Gallagher angol biokémikus professzor nevéhez köthető.

Küldetésünknek érezzük, hogy segítő kezet nyújtsunk, és hatékony eszközt adjunk az emberek kezébe, amivel változtathatnak a saját és környezetük életén.

A Vitalion Klub egy lelkes, vidám közösség, ahova érdemes tartozni! Országos és csapatépítő rendezvényeink rendszerint nagyszerű hangulatban telnek, csodás környezetben és megannyi színes programmal. Feltétlen szót kell ejtenünk az egzotikus országokba irányuló utazásainkról és wellness kirándulásainkról is, amik feledhetetlen élményekkel ajándékozzák meg az utazókat.

A Vitalion csapatát összeköti a termékek iránti elhivatottság. A hosszú évek során szerzett tapasztalatok bizonyítják a termékek kiválóságát, melyekre méltán büszkék lehetünk.

 

Vitalion Klub készitmények tömegekhez szólnak, ugyanis a legfőbb népbetegségekre fókuszálnak. Ezáltal emberek millióinak életét tudják pozitív irányban befolyásolni. A HRI-System egy teljesen egyedi elvet honosít meg a piacon. A készítmények hatóanyagainak speciális összetétele a lényeg, melyek az adott problémák kiinduló okaira fókuszálnak.
 
 
 
 
 
 
 
A szervezet saját, önszabályozó mechanizmusait célirányosan aktiválják, ezáltal valódi, mélyreható változásokat indítanak be. Napjainkban egyre több emberben tudatosul, hogy lehetséges és érdemes a hagyományos gyógyászat mellett természetes alapanyagú készítményeket használni. Éppen ezért a Vitalion Klub elsődleges célja, hogy kiváló termékcsaládjával hozzájáruljon saját és családja egészségének fenntartásához
.
Copyright © 2016. Egészséges termékek webáruháza. - Minden jog fenntartva.