HRI Club partner és vásárlói regisztráció

Örömmel köszöntöm a HRI-vitalion termékeket bemutató információs oldalamon!

Kérem regisztráljon amenyiben rendszeres termék fogyasztó kíván lenni. Különösen azoknak  érdemes regisztrálni kiket érdekel az üzleti hálózat építés terület is. Jelentkezési lap ITT: ezen a linken elérhető.    A regisztrációs díj mindössze 1.000 Ft és csak egyszeri költséget jelent az Ön számára.   Minimum 1 doboz táplálék-kiegészítőt kell rendelnie, hogy klubtag lehessen.

Ha Ön már klubtag (a csoportom tagja), akkor természetesen nincs regisztrációs díj.
Köszönöm megtisztelő bizalmát, hogy HRI-Vitalion terméket kíván rendelni!  A táplálék-kiegészítő termékeink ára egységesen 5210 Ft/doboz,  

ÚJ TAG REGISZTRÁCIÓ 

MIT KELL TENNED A REGISZTRÁLÁSHOZ?    ELSŐDLEGESEN, TÖLTSD KI A SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ RÉSZT, A REGISZTRÁCIÓS LAP MÁR AZ AJÁNLÓ SZÁMÁT ÉS NEVÉT (DOBOS ISTVÁN) TARTALMAZNI FOGJA.

A RENDSZER CSAK AKKOR FOGADJA EL A REGISZTRÁLÁSI KÉRELMET, HA LEGALÁBB EGY TERMÉKET RENDELSZ ÉS ANNAK KÖLTSÉGÉT 10 MUNKANAPON BELÜL RENDEZED.  AZ ÚJ TAG AZ ELSŐ TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁVAL A KLUB TÁRGYÉVI KEDVEZMÉNYES DÍJÁT IS MEGFIZETI, EZZEL IS TÁMOGATVA A KLUB MŰKÖDÉSÉT. ÍGY AZ ELSŐ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ ÁRA BRUTTÓ 1000 FT-TAL MAGASABB. 

Ebben az esetben KLUBTAGKÉNT regisztráljuk rendszerünkben az új belépőt. (Pl. 1 db HRI-vitalion vásárlása esetén: 5210 Ft + 1000 Ft + postaköltség.)
Az ÜZLETÉPÍTŐI regisztrációhoz minimum 5 darab étrend-kiegészítő megvásárlása szükséges (Pl. 5 db HRI-vitalion vásárlása esetén: 5 x 5210 Ft + 1000 Ft + postaköltség) – ez az 5 készítmény természetesen szabadon összeválogatható. Fontos, hogy a jutalékjogosultság illetve az egyéb akciók és kedvezmények csak az üzletépítőkre vonatkoznak!
Ha nem érkezik meg a befizetésed határidőn belül, töröljük regisztrációs kérésedet.
Sikeres befizetés esetén szerződés jön létre az új belépő és a Klubot működtető, HRI Klub Magyarország Kft. között. A rendszer generál egy tagsági számot, amelyre hivatkozva tudunk majd beazonosítani. A kért termék(ek)et pedig továbbítjuk a megadott címre.
Tagságodat töröljük rendszerünkből, ha az utolsó vásárlásodat követő 12 hónapon belül nem vásárolsz egyetlen terméket sem (nem naptári évben értendő).
Fontos ismeret, hogy bármilyen termék vásárlásával (akár egy folyékony szappan vásárlásával is), plusz egy évig meghosszabbíthatod tagságodat.

Hozzászólások

Szóljon hozzá a cikkhez

Válasz

* Név:
* E-mail cím: (nem tesszük közzé)
   Honlap: (http:// -rel kezdve)
* Hozzászólás:
Copyright © 2016. Egészséges termékek webáruháza. - Minden jog fenntartva.