Blog

Üdvözlünk a 100%-os natúrlé hazájában!
Természetes, ízletes és egészséges!

​A természet közelsége mindig is fontos volt számunkra, 1999-ben alapított családi vállalkozásunk fő profilja eleinte az erdőtelepítés volt. 2006-ban azonban úgy döntöttük, hogy a tulajdonunkban lévő almáskert termését szeretnénk magunk feldolgozni, felvettük hát a kapcsolatot az ehhez szükséges préselőgépet gyártó osztrák Voran cégcsoporttal. Ekkor még nem sejtettük, hogy szerelem van születőben!

   

Célunk az volt, hogy az almánkból a lehető legkisebb „beavatkozással” készíthessünk gyümölcslevet, törekedve arra, hogy...

SlimFlash

 

Egy különleges magyar termékfejlesztés, a hatékony súlycsökkentésérdekében. A termék napi egy vagy két étkezést tud helyettesíteni úgy, hogy jellemzően nem alakul ki éhségérzet, mert folyamatosan biztosítja a minimális energia szükségletet és a komfortérzést. Tartalmazza a szükséges tápanyagokat, vitaminokat (A, D, E, C, B1, B2, B3, B5, folsav, B12, biotin, pantoténsav), ásványi anyagokat és nyomelemeket (kálium, kalcium, foszfor, magnézium, vas, cink, réz, mangán, szelén, jód). Nem tartalmaz állati eredetű termékeket, ezért vegetáriánusok és vegánok is használhatják.
A Slim csíráztatott bio barna rizst,...

ÉTREND-KIEGÉSZÍTÉS – OKOSAN!

Scitec Nutrition termékekkel

AZ ELMÚLT KÉT ÉVTIZEDBEN HATALMAS VÁLTOZÁSON MENT KERESZTÜL AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK PIACA.

 

Húsz évvel ezelőtt voltak a vitamin- és ásványi anyag formulák, a fehérjék, a tömegnövelők (tele cukorral) és néhány aminosav-készítmény. Nem okozott különösebb problémát senkinek sem egy számára megfelelő kombináció összeállítása. Azóta a helyzet gyökeresen megváltozott. Több tíz vagy akár több száz különféle termék szerepel a komolyabb gyártók és forgalmazók palettáján.

 

Ahhoz, hogy a rengeteg étrend-kiegészítő közül ki tudjuk választani a számunkra...

Copyright © 2016. Egészséges termékek webáruháza. - Minden jog fenntartva.