FÓKUSZ FORMULA 250 G

FÓKUSZ FORMULA 250 G

Készlet információ: kapható
1 350 Ft

A feltüntetett ár bruttó ár, és tartalmazza az áfát.

-+

FÓKUSZ FORMULA 250 G

 

Színes bogyós gyümölcsök héját, gyümölcshúsát és magját tartalmazó őrleménykeverék

A blnce Fókusz formula olyan, szakirodalmi adatok alapján összeállított színes őrleménykeverék, amely a különböző növényi őrlemények: a vörösszőlőmag- és vörösszőlőhéj-, piros- és feketeribiszke-, homoktövishús- és homoktövismag-őrlemény hatását egyesíti.

A kutatások során mind a bogyósok héjrészeiben, mind a magjukban különböző flavonoidokat és fitokemikáliákat találtak. Az egyes bogyós termések külön-külön is bioflavonoid-források, azonban más-más anyagokat hordoznak, együttesen alkalmazva pedig hatásaik összeadódnak. A keverék a bogyós termések héjrészeit és magját együttesen tartalmazza (pozitív szinergencia).

Az őrleménykeverék a magok hidegen történő sajtolása után visszamaradó értékes anyagokat és élelmi rostokat hordozó nyers növényi szárazanyagok őrölt, majd fényvédő csomagolásba kiszerelt formája.

 

Felhasználás:

Ajánlott 2 x 1 teáskanál (10g) őrlemény keverék fogyasztása nyersen, pépes ételbe, főzelékbe, kásafélékbe vagy turmixba, folyadékba, joghurtba keverve. Rostos jellegénél fogva nem oldódik vízben, ez hatását nem befolyásolja. Főzni-sütni nem ajánlatos.

Copyright © 2016. Egészséges termékek webáruháza. - Minden jog fenntartva.